HTML

Petidevil Blog

Arról fogok írni ami engem éppen foglalkoztat. A történelemtől a csillagászaton át a zenéig bármiről. Próbálom mindezt igényesen, Ti pedig majd jelzitek nekem ha rossz úton haladok. (Radics Péter)

Friss topikok

  • Zozzz: :( (2012.02.29. 20:35) Jönnek!
  • tothbalage: látom bejött a 9crimes(: (2010.10.22. 16:35) Is that alright?
  • Patrice: Hálás vagyok, hogy ismerlek Titeket! Köszi....de tényleg!:D:D (2010.06.01. 22:26) Hálanapló 2.

Linkblog

Bevezetés a kvantumfizikába

2011.10.03. 23:24 petidevil

Hát igen. Elég rémisztően hangzik... Mégis újabban ez a tudomány az, ami a legjobban érdekel, többek közt ezért nem volt időm a blogra sem, mert a suli mellett a legtöbb erőforrásom a szakirodalom egy részében való elmélyülésre ment el. Plussz videók, előadások, stb. De, az élményeimet mindenképp itt is szeretném megosztani. Hamarosan várható egy poszt, amely a kvantumfizika eredményeinek filozófiára gyakorolt lehetséges hatásáról, egy világi szintű paradigmaváltásról fog szólni. Addig is próbáljátok megérteni ezt a kis rövid videót, amely a tudomány legfontosabb alapkövét mutatja be: A "részecskét" amely máshogy viselkedik ha nézzük, mintha nem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petidevil.blog.hu/api/trackback/id/tr833276696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása